SERVICII

Daniel Lazar & liveandloud orchestra​

Muzica LIVE pentru evenimente / Suport Artistic

Suportul Artistic / Muzica LIVE pentru evenimente reprezinta principalul domeniu de activitate si menirea echipei Daniel Lazar & LIVEANDLOUD Orchestra. Sunt ani de scoala, de studiu individual, de repetitii si concerte, iar concluzia poate fi accesata intr-un format compresat si rezumat in cateva ore de recital LIVE, pe scena evenimentului pe care il organizati.

Repertoriul complex si in perpetua extensibilitate face ca tot recitalul desfasurat pe scena sa nu fie, in niciun fel, limitat, ci perfect adaptat regiei si scenariului evenimentului in desfasurare. Enumerarea evenimentelor unde am fost invitati in concert poate parea o insiruire banala si foarte lunga insa pentru intregirea tabloului, punem o mica lista cu genurile de manifestari /evenimente la care, in calitate de main entertainment, am fost invitati sa participam.

Management pentru Evenimente / Consultanta

Acest capitol reprezinta partea noastra de interactiune organizatorica si logistica directa cu Dvs. Experienta de scena  dar si tot ceea ce presupune Managementul unui Eveniment va sunt puse la dispozitie pentru a raspunde si a solutiona orice fel de intrebare/nelamurire/problema cu privire la evenimentul Dvs.

Putem fi creativi atat cat veti dori Dvs si totodata indrazneti si avangardisti in masura in care ne veti permite. Gasim solutii punctuale pentru cele mai complicate probleme ce pot aparea in cadrul unui Eveniment raportandu-ne direct la dorintele si optiunile Dvs. cu privire la partea de Entertainment

Avem cunostinte temeinice si punctuale in tot ceea ce presupune Music Events Management: locatii, muzica si muzicieni, repertoriu & playlistbacklinesonorizare, schele, ecrane, proiectii, lumini, podium, furnizori, efecte speciale, etc. Ne putem ocupa atat de concept/regie dar putem propune si idei inovative adaptate exclusive tematicii evenimentului pe care il organizati sau il doriti organizat.

Putem dezvolta serii de evenimente repetitive cu aceeasi tematica de baza dar total diferite si unice luate individual.

In concluzie, de la concept pana la inchiderea luminilor putem aseza totul in cadrul unui Project Plan si ulterior pune in practica ideile potrivite astfel incat la final sa fiti interesat doar de data urmatorului eveniment.

Scenotehnica / Suport Tehnic

Pentru tot ceea ce presupune desfasurarea unui intreg Recital/Show/Concert Daniel Lazar & LIVEANDLOUD Orchestra, echipa poate propune solutii tehnice (sonorizare, schele, ecrane, proiectii, lumini, podium, efecte speciale, etc). Avem parteneri care se pot ocupa de tot ceea ce inseamna Partea Tehnica a Evenimentului, astfel incat sa usuram, cat se poate de mult, logistica si desfasurarea sa.

Avem experienta necesara si personalul competent pentru compunerea si realizarea celor mai potrivite oferte de Rider Tehnic, atat sonororizare cat si lumini, astefel incat sa putem atinge un excelent raport calitate/pret.

Fie ca este vorba despre un Concert/Corporate Party/Eveniment Privat (nunta, botez, aniversare, etc), ne putem ocupa de tot ceea ce presupune partea tehnica implicata direct sau indirect si putem oferi consultanta de specialitate in domeniu.

Sonorizarea trebuie sa fie mai mult decat una obisnuita pentru un impact maxim al Recitalului/Concertului/Show-ului. Tocmai in aceasta idee folosim echipamente, de sunet, performante, produse de catre branduri de top in domeniu (L’Acoustics, Midas, DigiCo,Nexo, D&BMartin Audio, etc), sisteme appreciate si utilizate in concertele si turneele din lumea intreaga de artisti precum: Bon Jovi, Rihanna, Bruno Mars, Lady Gaga, Prince, Andrea Bocelli, Michael Buble, U2, Red Hot Chilli Peppers, Depeche Mode si multi altii, datorita calitatii exceptionale a sunetului.

Backline-ul (necesarul de scena) va fi intotdeauna bine echilibrat cu F.O.H.-ul (sonorizarea pentru locatie), operate DOAR de catre personal calificat si cu experienta in domeniu. Rezultatul devine astfel optim pentru desfasurarea evenimentului, indiferent de locatia aleasa.

Programează evenimentul tău

Sună Mesaj