SERVICII

Daniel Lazar & liveandloud orchestraā€‹

Muzica LIVE pentru evenimente / Suport Artistic

Suportul Artistic / Muzica LIVEĀ pentruĀ evenimenteĀ reprezinta principalul domeniu de activitate si menirea echipeiĀ Daniel Lazar & LIVEANDLOUD Orchestra. Sunt ani de scoala, de studiu individual, de repetitii siĀ concerte, iar concluzia poate fi accesata intr-un format compresat si rezumat in cateva ore de recitalĀ LIVE, pe scena evenimentului pe care il organizati.

Repertoriul complexĀ si in perpetua extensibilitate face ca tot recitalul desfasurat pe scena sa nu fie, in niciun fel, limitat, ci perfect adaptat regiei si scenariului evenimentului in desfasurare. Enumerarea evenimentelor unde am fost invitati in concert poate parea o insiruire banala si foarte lunga insa pentru intregirea tabloului, punem o mica lista cu genurile deĀ manifestari /evenimenteĀ la care, in calitate deĀ main entertainment, am fost invitati sa participam.

Management pentru Evenimente / Consultanta

Acest capitol reprezinta partea noastra de interactiune organizatorica si logistica directa cuĀ Dvs. Experienta de scena Ā dar si tot ceea ce presupuneĀ Managementul unui EvenimentĀ va sunt puse la dispozitie pentru a raspunde si a solutiona orice fel de intrebare/nelamurire/problema cu privire laĀ evenimentulĀ Dvs.

Putem fi creativi atat cat veti doriĀ DvsĀ si totodata indrazneti si avangardisti in masura in care ne veti permite. Gasim solutii punctuale pentru cele mai complicate probleme ce pot aparea in cadrul unuiĀ EvenimentĀ raportandu-ne direct laĀ dorintele si optiunile Dvs. cu privire la partea de Entertainment

Avem cunostinte temeinice si punctuale in tot ceea ce presupuneĀ Music Events Management: locatii, muzica si muzicieni,Ā repertoriu & playlist,Ā backline,Ā sonorizare, schele, ecrane, proiectii,Ā lumini, podium, furnizori, efecte speciale, etc. Ne putem ocupa atat deĀ concept/regieĀ dar putem propune si idei inovative adaptate exclusive tematiciiĀ evenimentuluiĀ pe care il organizati sau il doriti organizat.

Putem dezvolta serii deĀ evenimenteĀ repetitive cu aceeasi tematica de baza dar total diferite si unice luate individual.

In concluzie, de la concept pana la inchiderea luminilor putem aseza totul in cadrul unuiĀ Project PlanĀ si ulterior pune in practica ideile potrivite astfel incat la final sa fiti interesat doar de data urmatoruluiĀ eveniment.

Scenotehnica / Suport Tehnic

Pentru tot ceea ce presupune desfasurarea unui intreg Recital/Show/Concert Daniel Lazar & LIVEANDLOUD Orchestra, echipa poate propune solutii tehnice (sonorizare, schele, ecrane, proiectii,Ā lumini, podium, efecte speciale, etc). Avem parteneri care se pot ocupa de tot ceea ce inseamnaĀ Partea Tehnica a Evenimentului,Ā astfel incat sa usuram, cat se poate de mult, logistica si desfasurarea sa.

Avem experienta necesara si personalul competent pentru compunerea si realizarea celor mai potrivite oferte de Rider Tehnic, atatĀ sonororizareĀ cat siĀ lumini, astefel incat sa putem atinge un excelent raportĀ calitate/pret.

Fie ca este vorba despre unĀ Concert/Corporate Party/Eveniment PrivatĀ (nunta, botez, aniversare, etc), ne putem ocupa de tot ceea ce presupuneĀ partea tehnicaĀ implicata direct sau indirect si putem oferi consultanta de specialitate in domeniu.

SonorizareaĀ trebuie sa fie mai mult decat una obisnuita pentru un impact maxim alĀ Recitalului/Concertului/Show-ului. Tocmai in aceasta idee folosim echipamente, de sunet, performante, produse de catre branduri de top in domeniu (Lā€™Acoustics, Midas, DigiCo,Nexo, D&B,Ā Martin Audio, etc), sisteme appreciate si utilizate in concertele si turneele din lumea intreaga de artisti precum:Ā Bon Jovi, Rihanna, Bruno Mars, Lady Gaga, Prince, Andrea Bocelli, Michael Buble, U2, Red Hot Chilli Peppers, Depeche ModeĀ si multi altii, datorita calitatii exceptionale a sunetului.

Backline-ulĀ (necesarul de scena) va fi intotdeauna bine echilibrat cuĀ F.O.H.-ulĀ (sonorizarea pentru locatie), operateĀ DOARĀ de catre personal calificat si cu experienta in domeniu. Rezultatul devine astfel optim pentru desfasurareaĀ evenimentului, indiferent de locatia aleasa.

Programează evenimentul tău

Sună Mesaj