Intrebari si raspunsuri
21533
page-template-default,page,page-id-21533,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Intrebari si raspunsuri

De ce playlist-ul Daniel Lazar nu include si manele, muzica orientala, sarbesti, etc?
Consideram ca aceste genuri muzicale NU ne reprezinta si ca atare NU le putem reprezenta si performa.

Dar Dj-ul poate pune aceste genuri muzicale?
Da! Cu singura conditie ca prestatiile Daniel Lazar sa fi ajuns la final, altfel existand riscul de interferente nedorite cu show-ul trupei!

Observ ca aveti un playlist generos si o prestatie live dureaza 45 de minute. Cand aveti timp sa le cantati pe toate?
O prestatie live dureaza aproximativ 45 de minute, adica un total aproximativ de 1215 titluri. Putem ajunge lesne la un total de 2530 titluri/prestatie facand colaje, eliminand pauzele dintre piese. Vorbim mai putin si cantam mai mult! Corect?!

In cadrul unui eveniment cu 2, 3 sau mai multe prestatii, puteti imparti stilistic reprezentatiile?
Desigur! Din acest motiv playlist-ul nostru este cat se poate de variat! Recomandam cu caldura acest lucru deoarece fiecare prestatie/reprezentatie live devine un act artistic de sine statator!

Putem sa alegem noi piesele pe care ni le-am dori? Putem sa facem noi playlist-ul?
Puteti face acest lucru deoarece este evenimentul Dvs dar NU recomandam! Oferindu-ne libertatea de a decide playlist-ul, categoric tinand cont si de optiunile Dvs, practic veti permite experientei noastre, experienta dobandita de-a lungul evenimentelor si reprezentatiilor live, sa “lucreze” in favoarea evenimentului Dvs si implicit in favoarea Dvs. Dincolo de acest lucru, un playlist impus de catre Dvs, presupune asumarea lui de catre Dvs.

Ne-ar placea ca dansul mirilor sa fie pe o melodie cantata de voi. Se poate acest lucru?
Da, cu siguranta, atat timp cat melodia se afla deja in playlist-ul Daniel Lazar. In cazul in care melodia nu se afla in playlist, ne putem angaja sa o includem pastrand nota de originalitate a Daniel Lazar.

Cantati si la nunta? Dar la botez?
Da! Facem asta de foarte multi ani si suntem onorati sa participam la unul dintre cele mai importante evenimente din viata Dvs!

Puteti sustine o nunta intreaga?
Categoric! Pentru un eveniment acoperit in intregime, cantam 4 reprezentatii a cate aproximativ 45 de minute fiecare, stabilite in asa fel incat sa nu se suprapuna cu orele de servirire a meniului. Restul momentelor (primirea invitatiilor, momentele de servire a meniului, etc) sunt acoperite in contrapartida de catre Dj. In cazul in care va doriti mai mult de 4 reprezentatii, putem gasi solutii pentru Dvs, prin resurse proprii sau apeland la parteneri www.concertcumireasa.ro (cvartet, alti solisti, etc).

Cu cat timp inainte trebuie sa rezervam data pentru a fi siguri ca veti putea participa la evenimentul nostru?
Nu exista un timing exact. Putem afirma in schimb “cu cat mai repede, cu atat mai bine”.  Daca veti opta pentru echipa Daniel Lazar, va rugam sa ne comunicati acest lucru in scurt timp folosind formularul de contact de pe site.

In cazul in care sunteti ocupati, ne puteti ajuta cu recomandari?
Fara indoiala vom face acest lucru! Avem colegi minunati in trupe variate!

Ati cantat in foarte multe locuri si ati colaborat cu foarte multe companii si furnizori. Ne puteti ajuta in acest sens?
Desigur! Pentru a va inlesni cautarile punem aici linkul partenerului nostru care centralizeaza toate informatiile legate de lucrurile pe care vi le-ati putea dori pentru eveniment! www.concercumireasa.ro

Participati la evenimente exclusiv in Bucuresti?
Participam oriunde suntem solicitati pastrand aceeasi oferta indiferent de distanta! Singurele completari/costuri adiacente ofertei fiind cazarea, mesele si transportul!

In cazul in care optam pentru un eveniment in aer liber, ne puteti furniza echipament suficient de performant pentru acest lucru?
Da! Dispunem de parteneri care se pot ocupa exclusiv de acest lucru in functiile de optiunile si bugetul Dvs! Ne place sa externalizam tot ceea ce depaseste liniile portativului tocmai pentru a furniza catre Dvs servicii asumate si de calitate! In cazul in care nu va pricepeti va putem oferi Management/Consultanta pentru eveniment.

Am observat ca alte trupe includ in oferta lor sonorizare si lumini. Daniel Lazar de ce nu are macar sonorizarea inclusa?

Vom incerca sa sistematizam un pic raspunsurile pentru o buna intelegere.

Degeaba ai pahare de cristal daca vinul este prost. Acelasi lucru este valabil si in cazul entertainment-ului muzical. Degeaba am avea un echipament performant daca el nu este “acordat” locatiei. Acustica locatiilor poate fi diferita prin: capacitate (nr de persoane), arhitectura (inaltime, forma, prezenta coloanelor, etc), finisaje(gresie, parchet, mocheta, etc), etc. Acest lucru implica “acordarea” echipamentului la toti acesti factori pentru a obtine acustica optima, pentru a elimina factorii de stres (e prea tare, nu se aude clar,etc), suplimentari sau diminuari de buget, transportul si personalul tehnic, etc. Ne dorim maxima eficienta in cadrul evenimentelor la care suntem invitati sa ne ocupam de partea de entertainment si de aceea insistam ca scenotehnica sa fie calculata/acordata/bugetata separat.

Cat dureaza pana instalati echipamentele si sunteti gata de show?
Si aici depindem de factori necunoscuti si vicii ascunse tratand intrebarea generalist. In cazul unui acces facil, unei incinte gata pregatite pentru eveniment, in cazul in care partea de entertainment muzical este asigurata DOAR de catre Daniel Lazar, echipa tehnica mobilizata poate monta in maxim 2.30h-3.00h. La acest interval orar se adauga un maxim de 2 ore pentru pozitionat orchestra, proba de sunet si eq-ul general.

Pot canta si alti artisti pe sonorizarea Dvs?
Da! Atata timp cat stim de prezenta lor la eveniment, le stim riderul tehnic, se supun rigorilor si parametrilor impusi de catre inginerul de sunet al Daniel Lazar, isi asuma partea de backline si au propriul inginer de sunet.

Cati componenti are echipa Daniel Lazar in cadrul unui eveniment?
Raspunzand in aceeasi nota generala, suntem in total 9 persoane ( 6 artisti, 2 tehnici, 1 inginer de sunet/Dj). Daca evenimentul are loc in alta localitate se adauga 1 sofer.

Dupa ce ati terminat de cantat, strangeti si echipamentul?
Nu! Echipamentul destinat evenimentului raman pe loc si in functiune pana la finalul evenimentului! 

Cum pot lua legatura cu voi? Cum pot obtine o rezervare?

Click aici si completeaza formularul de booking. Trimite detaliile referitoare la eveniment si tipul lui si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

PENTRU ALTE INTREBARI si INFORMATII NE GASESTI LA +40 723 252 612