Despre
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,about-page,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Despre

Cunoaste-ne mai bine

Daniel Lazar este practic muzica evenimentului tau fie ca este vorba de un corporate party, un concert in aer liber sau un eveniment privat (nunta, botez, aniversare etc). Artistul si bandul reprezinta formula uneia dintre cele mai longevive, versatile si de success trupe cu peste 18 ani de activitate in domeniul evenimentelor private.  Experienta vasta in industria muzicala dar si in televiziune, talentul nativ al muzicienilor din band,  profesionalismul echipei, isi spune cuvantul cand vine vorba de reusita totala a unui eveniment.

Muzica live de calitate transpusa intr-un repertoriu extins si extensibil face ca lucrurile sa fie sigure si facile in tot ceea ce reprezinta partea de entertainment a unui corporate partyeveniment publiclansare sau eveniment privat (nunta, botez, aniversare etc). Pe scurt … este vorba experienta, seriozitate, punctualitate, profesionalism, instrumentisti si voci de exceptie dar si un istoric ce cuprinde un numar impresionant de evenimente sustinute live, reusite pe parcursul a 18 ani de activitate.

Avem un istoric impresionant ce cuprinde evenimente sustinute 100% LIVE, in conditii si locatii variate pentru public. Subliniem faptul ca am sustinut recitaluri in majoritatea cluburilor de profil “LIVE MUSIC” dar si evenimente “Open Air” in cadrul festivalurilor, “Zilele Orasului”, concertelor publice organizate in tara. Un factor determinat in fondarea si perpetuarea conceptului si aparitiilor Daniel Lazar l-a constituit faptul ca inca de la primele aparitii publicul ne este prieten nu doar auditoriu.

Aparitiile scenice  de calitate, bazate in cea mai mare proportie pe executia profesionista a lucrarilor muzicale,pe versatilitatea si adaptabilitatea muzicala a instrumentistilor dar si a echipei Daniel Lazar,  pe comunicarea cu publicul, pe adaosul personal interpretativ dar si punctualitatea,seriozitatea si profesionalismul  fata de toti cei implicati in toata aceasta bucurie denumita muzica live, ne-a adus de fiecare data satisfactia actului artistic bine facut.

Un artist matur si o trupa matura. O echipa profesionista si mult, foarte mult devotament fata de public. Probat de-a lungul a mii de concerte conceptul Daniel Lazar functioneaza  in parametrii unei echipe perfect adaptate si adaptabile  oricarui gen de concert, corporate party,eveniment privat (nunta, botez, aniversare etc).

De la inceput am dorit sa prezentam un show de calitate, bazat in mare parte pe executia lucrarilor muzicale si complexitatea repertoriului, adaosul personal interpretativ, versatilitatea membrilor bandului si profesionalismul intregii echipe. Toata aceasta bucurie denumita MUZICA ne-a adus in pozitia in care ne dorim SA FIM. Nu sa parem…

Echipa Daniel Lazar

Daniel Lazar

Lead Vocal, Vioara, Keyboards, Percutii

Catalin ``Pitzi`` Putingher

Tobe, Percutii

Ioana ``Barbie`` Ciornea

Voce, Background vocals

Ciprian ``Cip`` Corniță

Keyboards & Piano

Paul ``DiBaciu`` Baciu

Bass

Bogdan Fusea

DJ/Sound engineer

Vlad Vedes

Chitara, Synth