Evenimente
21521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21521,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,smooth_scroll,no_animation_on_touch,events-page,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Evenimente

#LIVEANDLOUD

Partea cea mai simpla dar totodata cea mai complexa, din punct de vedere muzical/distributie scenica/repertoriu abordat. In aceasta zona putem regasi manifestari scenice muzicale si titluri atat  internationale cat si romanesti, incepand cu perioada anilor ’60 si pana in prezent. Incercand sa evitam sablonarea sound-ului si a executiei am descoperit reorchestrari si rearanjari a partiturilor muzicale alese. Incercam sa fim in pas cu “trendul” muzical si de aceea vom avea mereu in playlist si titluri apartinand anului in curs.

Toate acestea pentru a oferi un confort si un interes aparte tuturor celor ce ne asculta si sunt prezenti in cadrul evenimentelor la care noi performam.

#LIVEANDLOUD este conceptul ideal pentru orice gen de eveniment care implica manifestarea audientei prin dans si aplauze.

Jazz & Fusion

Inclinatia muzicala a unora dintre a dus la aparitia interesului de a dezvolta si a armoniza si aceasta latura a noastra. Asa cum muzica nu a aparut odata cu radioul si televiziunea, nici nu se va termina odata cu acestea, tocmai de aceea consideram ca muzicianul si instrumentele muzicale vor ramane metodele ideale de a transmite muzica.

Rafinamentul si punctualitatea partiturilor de jazz raman principalele provocari pentru orice fel de muzician, dar, in acelasi timp, ele constituie un deliciu pentru auditoriul ce doreste sa-si consume emotiile in cadrul unui astfel de concert.

Clasic & Café

Dupa cum spuneam in conceptual anterior, muzicianul si instrumentele muzicale raman metodele ideale de a transmite muzica. In situatia prezenta facem apel la toti anii de studiu ai muzicii pe care membrii trupei au invatat-o si studiat-o in scolile de specialitate. Bogatia muzicii clasice nu poate fi evitata de catre un artist ce isi doreste a fi complet, expresivitatea acesteia purtand auditoriul dincolo de simturile organice.

Este un concept propus ce nu poate fi incadrat temperamental in parametrii si specificatiile unui eveniment, de orice natura ar fi, ci pur si simplu fiind un mod de exprimare si comunicare cu publicul, revelator si sensibil.

Ethnic & Folklore

Muzica, asa-zisa, populara sau mai bine spus folclorul sta de sute de ani ca piatra de hotar la baza muzicala a oricarei natii. Multe dintre marile lucrari din muzica clasica au la baza teme folclorice autentice. Bogatia acestui gen muzical nu poate fi intrecuta decat prin “mestesugul” instrumentistului de a o interpreta nu doar cu ajutorul instrumentului ci si a trairii interioare. Acest gen muzical este abecedarul muzicii universale.

Un concept interesant prin profunzimea “cuvintelor sunetelor”, potrivit oricarui gen de eveniment ce nu se sfieste sa implice tot. Atat lacrima cat si…piciorul.

Gipsy Balkan

Acest concept este perceput mai mult ca fiind un “trend” ascendent al ultimilor ani ca urmare a curentului de inspiratie “gipsy”, atat in moda si cinematografie cat si in muzica. Ei bine acest gen muzical este foarte ofertant la nivel de tehnica instrumentala dar si ca modalitate unica de expresie. Muzica gipsy nu este prezenta doar in Balcani,ea rasunand in toate colturile lumii odata cu nativii sai instrumentisti si virtuozi.

Partea de exceptie a acestui concept este aceea ca reuseste sa inglobeze stilistic si in acelasi caracter majoritatea muzicilor popoarelor. In cadrul unui eveniment acest gen de manifestare muzicala va genera mereu zambet si…camasa descheiata la guler.